Ontketen de Kracht van Overtuiging met de Unieke Principes van Cialdini:
20 februari 2024 

Ontketen de Kracht van Overtuiging met de Unieke Principes van Cialdini:

 Een Exclusieve Training voor Marketeers, Salesmanagers en Ondernemers

In de dynamische wereld van marketing, sales en ondernemen, is het begrijpen en toepassen van menselijk gedrag essentiëler dan ooit voor het behalen van succes. De 7 principes van Cialdini hebben zich bewezen als een fundament voor effectieve communicatie en verkoopstrategieën. Maar wat als je toegang zou kunnen krijgen tot nog diepere inzichten en technieken, rechtstreeks van de bron? Onze geavanceerde training gaat verder waar de boeken stoppen, met exclusieve inzichten die je nergens anders vindt.


gaat verder waar de boeken stoppen, met exclusieve inzichten die je nergens anders vindt.

Een Stap Verder met de Principes van Cialdini

Deze training duikt diep in de bekende principes van wederkerigheid, commitment en consistentie, sociale bewijskracht, autoriteit, sympathie, schaarste, en eenheid, en verrijkt deze met nieuwe inzichten die in geen enkel boek terug te vinden zijn. Door deze principes toe te passen, ontsluit je nieuwe niveaus van overtuigingskracht in jouw marketing- en salesstrategieën.

Unieke training met up to date input van Robert Cialdini

Wat deze training uniek maakt, is de voortdurende update en verrijking van de cursusinhoud. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de exclusieve maandelijkse get-togethers bij het Cialdini Institute met niemand minder dan Robert Cialdini zelf. Deze sessies bieden ongeëvenaarde toegang tot de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van overtuiging en beïnvloeding, rechtstreeks van de grondlegger welke verwerkt worden in de trainingen.

Contrast en Ethiek: De Fundamenten van Jouw Succes

Het toepassen van het contrastprincipe en het handhaven van hoge ethische normen staan centraal in onze training. Leer hoe je het contrastprincipe zelf effectief kunt inzetten om jouw aanbod onweerstaanbaar te maken, terwijl je tegelijkertijd ethische overtuigingstechnieken gebruikt die vertrouwen en duurzame relaties met klanten opbouwen.

Speciaal voor Salesmanagers: Creëer een Cultuur van Succes

Deze training biedt salesmanagers unieke tools en inzichten om hun teams te leiden naar ongekende prestaties. Bouw een cultuur van succes en ethische overtuiging binnen jouw team, gesteund door de nieuwste principes en technieken ontwikkeld door Robert Cialdini en zijn team. 

Wat Maakt Deze Training Essentieel?

Je wordt onderdeel van een exclusieve gemeenschap van professionals die zich inzetten voor de hoogste standaarden in overtuigingskracht. Als onderdeel van dit selecte gezelschap krijg je de mogelijkheid om te netwerken met de besten in het vakgebied en je te onderscheiden met een erkende certificering. 

Deze unieke kans is alleen mogelijk via het Cialdini Institute. Als Certified Cialdini Coach kan ik je direct toegang verlenen, waardoor je toegang krijgt tot inzichten en technieken die je nergens anders zult vinden. 

 Hoe essentieel is deze training?

Een paar maanden geleden heb ik persoonlijk, met de kennis uit deze training, de Retentiedesk van Greenpeace NL getraind. Het team heb ik destijds de basisprincipes van overtuiging bijgebracht met als resultaat: binnen een maand een stijging in het behoud van donateurs. Deze aanpak gaf het team niet alleen meer zelfvertrouwen, maar ook een dieper inzicht in hoe mensen denken en handelen, waardoor ze effectiever konden handelen en communiceren.

Waarom Deze Training Uniek en Onmisbaar Is

  • Exclusieve Inhoud: 
    Krijg toegang tot inzichten en technieken die nergens anders beschikbaar zijn, rechtstreeks van Robert Cialdini en zijn team.
  • Voortdurende Updates: Blijf voorop in jouw veld met maandelijkse sessies die zorgen dat je altijd toegang hebt tot de nieuwste ontwikkelingen en strategieën.
  • Praktische Toepassing: Leer hoe je de 7 principes van Cialdini, samen met het contrastprincipe en ethische overtuigingstechnieken, kunt integreren in jouw dagelijkse praktijk voor maximale effectiviteit.
  • Leiderschapsontwikkeling: Voor salesmanagers, biedt deze training de mogelijkheid om een leider te worden die zijn team inspireert met geavanceerde overtuigingstechnieken. 

Maak Vandaag Nog de Sprong

Investeer in jouw toekomst en die van jouw team met deze exclusieve training. Dit is jouw kans om te leren van de meester van overtuiging zelf, Robert Cialdini, en om technieken en inzichten te verwerven die je nergens anders zult vinden. Neem contact op om meer te weten te komen over deze unieke training en hoe je je kunt aanmelden.

Zet vandaag nog de stap naar een toekomst van succes en invloed. Ontdek de diepere geheimen van overtuiging en ethiek met ons en transformeer jouw aanpak van marketing en sales voorgoed. Als Certified Cialdini Coach ben ik gemachtigd om je direct toegang te geven tot deze exclusieve content.

Neem contact met mij op of start direct. Ik kan je exclusief een sneak preview geven van wat je te wachten staat.

Ontdek het zelf!

Patricia Heemskerk - Certified Cialdini Coach

PS. Nieuwsgierig naar de training, klik hier voor meer informatie.


Over de schrijver
Ik ben Patricia Heemskerk, Certified Coach van het Cialdini Institute. Ik heb een passie voor marketing, customer experience en behavioural design. En in het bijzonder voor ethisch beïnvloeden.
Reactie plaatsen