Word een geaccrediteerde
Ethische beïnvloedingsdeskundige


 • Het enige officiële online Cialdini-programma
 • Geheel gebaseerd op het werk van Dr. Cialdini dat werd geprezen door Warren Buffett, Joe Polish en Tim Ferriss
 • Gemiddelde Cialdini-workshopbeoordeling: 4,8 

Duizenden professionals over de hele wereld hebben deelgenomen aan de workshops van Dr. Cialdini

€ 1.397,-

Ethisch beïnvloedingsdeskundige

 • Formaat: Online leren in eigen tempo
 • Live-sessies: 6x met Dr. Cialdini of andere Senior Teaching Partners
 • Volledige toegang tot de cursus: 365 dagen
 • Tijdinvestering: Ongeveer. 10 uur
 • Officieel certificaat: Ondertekend door Dr. Cialdini
 • Betaling in 3 betalingen (3 x €499) ook mogelijk

Wat internationale invloedrijke bedrijfsleiders zeggen...

“Ik zou mensen echt willen aanmoedigen om boeken als ‘Invloed’ te bestuderen, zodat je een fundamentele reeks principes krijgt die je online en offline kunt toepassen op verschillende tools, op direct copy, op complexe verkopen in grote organisaties...”

Tim Ferriss

The 4hour workweek 

“Invloed is een van de twee boeken die mij miljardair hebben gemaakt.”

Tobias Lutke

Oprichter Shopify

‘This Influence’ is een klassieker: het duikt in hoe en waarom invloed werkt en de specifieke dynamiek die een rol speelt bij het leiden van een bedrijf.

Gwyneth Paltrow

Oscar-winnende actrice

Zes livesessies

Je krijgt de zeldzame kans om rechtstreeks van de bron te leren. In boeiende webinars zullen Dr. Cialdini of andere Senior Teaching Partners je zes keer per jaar persoonlijk op de hoogte houden van actuele onderwerpen, waardoor uw leerervaring naar nieuwe hoogten wordt getild.

 • Persoonlijke betrokkenheid
 • Profiteer van interactief leren met realtime feedback
 • Behoud uw voorsprong als echte invloedsexpert

Vertrouwd door toonaangevende organisaties over de hele wereld

null  null  null  null  null  null

Ontdek wat je hebt gemist

Dus misschien heb je Influence of Pre-Suasion gelezen. Dat is geweldig. Maar deze programma's bieden een belangrijke volgende stap. Ze doen dit door wat je uit de boeken van Dr. Cialdini hebt geleerd, om te zetten in overtuigende acties in de praktijk. De "verborgen pareltjes" van de Cialdini-programma's zullen u helpen uw succes te vergroten.

Het geheime proces


dat helpt je om vanuit het probleem naar een reeks principes te denken, en via deze principes naar een reeks oplossingen

Exclusieve informatie

op cruciaal belangrijke activatoren en versterkers


Op wetenschap gebaseerde oefeningen

die u helpen het maximale uit de principes te halen

De momenten van macht

die u helpen te herkennen wanneer anderen het meest ontvankelijk zijn voor uw boodschap

Praktische oplossingen

tot de meest voorkomende overtuigingsfouten

Nieuwe wetenschappelijke conclusies

en praktijkvoorbeelden

Wat kan je verwachten

Je programma is gebaseerd op tientallen jaren onderzoek van wereldklasse en de praktische toepassing ervan. Daarnaast hebben we er alles aan gedaan om er een efficiënte en positieve leerervaring van te maken.

 • 100+ korte instructievideo's met Dr. Cialdini
 • Tientallen praktijkvoorbeelden uit het bedrijfsleven
 • De mogelijkheid om te werken aan jouw persoonlijke invloedsuitdagingen
Lees wat je onder de knie krijgt

Beste zakenboek aller tijden

Vraag het aan 100 van de beste CEO’s en ondernemers ter wereld (waaronder Elon Musk, Mark Cuban en Jeff Bezos), en het boek dat ze het vaakst noemen is 'Influence.'*


* Onderzoek uit The Ways to Wealth, januari 2022.

Wat ga je beheersen

Na het voltooien van je programma kun je de wetenschap van het overtuigen op een efficiënte, effectieve en ethische manier toepassen. Dit zal uw succesrecord aanzienlijk verbeteren.

 • Een diep begrip van de wetenschap van overtuiging
 • Voorkennis over de principes van overtuigingskracht
 • Beproefde processen, activatoren en versterkers voor elk principe
Lees hoe je hiervan profiteert

Jouw voordeel

Je leert hoe je het juiste principe op precies het juiste moment kunt toepassen. Dit zal u helpen het meeste uit uw verkoop-, marketing-, leiderschaps- en andere zakelijke inspanningen te halen.

 • Word succesvoller als professional
 • Word gelukkiger als persoon
 • Vergroot je autoriteit met het officiële Cialdini-certificaat
Lees over je eigen uitdaging

Werk aan je eigen uitdagingen

Tijdens dit programma werk je aan je eigen cases. Zo vindt u ter plekke oplossingen voor uw persoonlijke overtuigingsuitdagingen.

 • Leer een proces dat je voor elke invloedsuitdaging kunt herhalen
 • Pas je nieuw verworven inzichten direct toe
 • Behaal onmiddellijk resultaat
Ontdek het officiële certificaat

Verdien het officiële certificaat

Na het behalen van de examens word je lid van de Elite of Influence. Uw certificaat zal een waardevolle en langdurige bevestiging zijn van uw expertise op het gebied van de wetenschap en de toepassing van overtuigingskracht.

 • Een aanzienlijke boost voor uw autoriteit
 • Erkend door de industrie
 • Ondertekend door Dr. Cialdini

Onmisbare krachtvaardigheid

Uit onderzoek van LinkedIn blijkt dat invloed/ overtuiging  in de top 5 van veelgevraagde machtsvaardigheden staat op de hedendaagse professionele werkplek.

Dr. Robert Cialdini's programma

Klik op de Module en ontdek wat je hebt gemist
 Module 1: InleidingOnderzoek van LinkedIn toont aan dat overtuigingskracht een van de top 5 in-demand power skills is op de professionele werkplek van vandaag. Deze eerste module legt uit waarom. Je krijgt ook kritische inzichten in de wetenschap van overreding en legt een solide basis voor alles wat je in dit programma leert. Dit is je eerste stap om een echte expert te worden.
 Module 7: Sociaal bewijsProfessionals in de online wereld zeggen vaak dat het social proof principe hun meest productief is. In deze module leer je hoe je de kracht ervan zowel online als offline kunt benutten. En nogmaals, je zult weglopen met de kennis van effectieve activators en versterkers, en hoe je veelvoorkomende sociale bewijsfouten kunt vermijden die zelfs grote merken vaak maken. Maar jij niet, nooit meer!
 Module 2: Processen en ethiekAls u de zeven principes van overtuigingskracht begrijpt, kunt u betere resultaten behalen. Maar je zult nog succesvoller zijn als je ze toepast volgens de wetenschappelijk onderbouwde processen die je in deze tweede module zult vinden. Misschien nog belangrijker, je leert hoe je ze op een ethische manier kunt toepassen.
 Module 8: AutoriteitHet autoriteitsprincipe is een andere booster van succes. In de achtste module leer je de wetenschap erachter en hoe je het efficiënt, effectief en ethisch kunt toepassen. We beloven dat het officiële Cialdini-certificaat uw autoriteit aanzienlijk zal vergroten. U wilt het op uw kantoormuur, op uw bureau of op de achtergrond van uw online vergaderingen weergeven. Waarom? Deze module levert het bewijs.
 Module 3: ContrastVoordat we een diepe duik nemen in de Principes van Overreding, zullen we het contrastfenomeen behandelen. In deze module leer je alles over de kracht van contrast en de beste manieren om het als versterker te gebruiken voor elk van de zeven Principes van Overreding. Beschouw het als een klein geschenk voor jou als een toekomstig lid van de elite van invloed...
 Module 9: ConsistentieMensen willen - en gezien worden - zo consistent zijn met hun bestaande verplichtingen. In deze negende module ontdek je wat deze schijf activeert en versterkt. Je leert ook hoe je het soepel kunt opnemen in je dagelijkse overtuigende oproepen.
 Module 4: WederkerigheidIn de vierde module krijg je een grondig begrip van de wetenschap achter het principe van wederkerigheid en de praktische toepassingen ervan. Je zult de "verborgen juweeltjes" van de wereld van invloed tegenkomen: de activators en versterkers die de principes van overtuigingskracht aanwakkeren en versterken. Je leert ze niet alleen voor wederkerigheid onder de knie te krijgen in deze module, maar ook voor de andere principes in de volgende modules, waardoor je een uniek concurrentievoordeel hebt ten opzichte van degenen die zich niet hebben ingeschreven voor dit programma
 Module 10: SchaarsteJe bent ongetwijfeld bekend met FOMO: de angst om iets te missen. In deze laatste module zul je zien hoe dit fenomeen ervoor zorgde dat een product dat meestal voor $ 3,95 werd verkocht, voor $ 250 verkocht. Klinkt te mooi om waar te zijn? Niet in deze fase van het programma. Inmiddels zul je volledig begrijpen dat het toepassen van de wetenschap van invloed tot ongelooflijke resultaten kan leiden. Je zult niet willen "missen".
 Module 5: Leuk vindenJe zult deze vijfde module leuk vinden over het leuk vinden! Je leert hoe je het algemeen erkende principe van liken op nieuwe en genuanceerde manieren kunt gebruiken voor onderhandeling en andere overtuigende doeleinden. Bovendien, zoals je in alle andere principemodules zult doen, zal je wat je hebt geleerd installeren in je persoonlijke actieplan. Dit betekent dat je die lessen in de praktijk kunt brengen en meteen resultaten kunt behalen.
 Module 11: ExamenDit is een online examen van ongeveer 30-45 minuten. De vragen gaan niet zozeer over het testen van je feitelijke kennis, maar over het beoordelen van je vaardigheden bij het toepassen van wat je in de modules hebt geleerd. Om te slagen, moet je 70% van de vragen correct beantwoorden. Maak je geen zorgen - als je je goed voorbereidt op het examen, zijn we ervan overtuigd dat je het haalt.
 Module 6: EenheidDr. Cialdini ontdekte dit principe van overtuigingskracht relatief recent en voegde het toe aan de uitgebreide editie van 'Influence' in 2021. Dus na het voltooien van deze zesde module maak je deel uit van de elite van invloed die dit principe begrijpt en toepast door gebruik te maken van het gevoel van "wij-heid" dat zal leiden tot instemming van anderen. Over eenheid gesproken...

Wat wetenschappers zeggen...

“Bob Cialdini is een geweldig waarnemer, en scherpe observaties zijn de sleutel geweest tot een deel van zijn geweldige werk... Het is echt inspirerend om naar zijn werk te kijken.”

Daniël Kahneman

Emeritus hoogleraar psychologie

Nobelprijs winnaar

Princeton Universiteit

 

“Als de president te allen tijde één

adviseur bij zich zou moeten hebben,

zou mijn benoeming Bob Cialdini zijn,

‘s werelds meest praktische

sociaal psycholoog en de meester

van ‘invloed’.

Richard Thaler

Hoogleraar Gedragswetenschappen

Economie Nobelprijswinnaar

Universiteit van Chicago

“Bob Cialdini is zonder twijfel een van de grootste sociaalpsychologen van de vorige eeuw.”

Katherine Melkman

Hoogleraar psychologie
Penn University

Geprezen door Harvard Business Review

Harvard Business Review noemde Dr. Cialdini “Harnessing the Science of Persuasion” als een van de 30 meest invloedrijke en vernieuwende artikelen uit de eerste honderd jaar van het prestigieuze tijdschrift.

€ 1.397,-

Ethisch beïnvloedingsdeskundige

 • Formaat: Online leren in eigen tempo
 • Live-sessies: 6x met Dr. Cialdini of andere Senior Teaching Partners
 • Volledige toegang tot de cursus: 365 dagen
 • Tijdinvestering: Ongeveer. 10 uur
 • Officieel certificaat: Ondertekend door Dr. Cialdini
 • Betaling in 3 betalingen (3 x €499) ook mogelijk

Wie zal er in het bijzonder van profiteren

Dit programma is ideaal als je succesvoller wilt overtuigen. Of je nu meer deals wilt sluiten, een betere leider wilt worden of hogere online conversies wilt realiseren, het biedt een blauwdruk voor succesvolle overtuigingskracht. Een breed scala aan professionals heeft daarom geprofiteerd van de workshops van Dr. Cialdini.

 • Beslissers op C-niveau
 • Bedrijfsadviseurs
 • Financiële experts
 • Managers
 • Marketingprofessionals
 • Verkoopprofessionals
 • HR-professionals
 • Onlineprofessionals
 • Coaches
 • Communicatieprofessionals
 • Onderhandelingsdeskundigen

Dr.Robert Cialdini

Dr. Cialdini staat wereldwijd bekend als de fundamentele expert in de wetenschap van beïnvloeding en de ethische toepassing ervan.


Zijn zeven principes van overtuiging zijn een hoeksteen geworden voor mensen die hun invloed serieus willen vergroten. De resultaten van zijn wetenschappelijk onderzoek, zijn uitverkochte keynotes en zijn bestverkopende boeken hebben hem een wereldwijde reputatie en het label 'Godfather of Influence' opgeleverd. Vraag het aan 100 van de beste CEO's en ondernemers ter wereld (waaronder Elon Musk, Mark Cuban en Jeff Bezos) en het boek dat zij het vaakst noemen is Influence.*


* Onderzoek uit The Ways to Wealth, januari 2022.

Dr. Gregory Neidert

Dr. Gregory Neidert is bestuurslid van het Cialdini Instituut. Hij heeft onderzoek gedaan bij Dr. Cialdini en is directeur van Influence at Work.


Als hoogleraar psychologie en organisatieadviseur op C-niveau heeft Dr. Neidert met honderden klanten in het bedrijfsleven, non-profitorganisaties en de overheid gewerkt. Om hen te helpen de Principes van Overreding met succes toe te passen, ontwikkelde hij het Core Motives Model of Social Influence, dat Dr. Cialdini beschouwt als “onmisbaar om te begrijpen waarom en hoe de Principes van Overreding het meest effectief kunnen worden toegepast.”

Bas Wouters

Bas Wouters is medeoprichter en CEO van het Cialdini Instituut. Hij is al jaren een vertrouweling van Dr. Cialdini, zowel persoonlijk als zakelijk.


Nadat hij als ondernemer miljoenen omzet had gegenereerd, werd Wouters een expert van wereldklasse op het gebied van overtuigings- en gedragsontwerp. In zijn bestseller en bekroonde boek Online Influence combineert hij het werk van Dr. Cialdini met dat van andere gerenommeerde gedragsexperts. Dr. Cialdini vroeg Wouters om CEO van het Cialdini Instituut te worden “vanwege de unieke reeks kwaliteiten die hij heeft als overtuigingsdeskundige, succesvol zakenman en goede vriend.”

Vertrouwd door toonaangevende ondernemingen over de hele wereld

null   null  null  null  null  null  null  null  null  null  null  null  null

Nog laatste vragen voordat je je inschrijft?

Hier vind je een lijst met vragen die vaak gesteld worden samen met de antwoorden.  Als je vraag niet in de lijst staat, neem dan gerust contact op met ons op.
 Hoe werkt het betalingsplan voor het Ethical Influence Practitioner-programma?Voor het Ethical Influence Practitioner programma bieden wij de mogelijkheid om in drie termijnen te betalen. Dit houdt een eerste betaling van €499 in bij inschrijving, gevolgd door daaropvolgende betalingen gedurende de volgende twee maanden.
 Hoe zien de modules en de oefenvragen eruit?Elke module bevat meerdere instructievideo's, gevolgd door een multiple choice test met 10 vragen. Deze test is vooral een leeroefening: de directe feedback zal je helpen de belangrijkste lessen uit de module beter te begrijpen. Je kunt de vragen zo vaak beantwoorden als je wilt, totdat je alle antwoorden goed hebt. Geen stress dus!
 Hoe ziet het eindexamen eruit?Nadat je alle modules hebt afgerond, ontvang je een uitnodiging voor het eindexamen. Dit online examen duurt ongeveer 30-45 minuten en u kunt het afleggen waar en wanneer u maar wilt. De vragen gaan niet zozeer over het testen van je feitelijke kennis, maar over het beoordelen van je vaardigheden in het toepassen van wat je in de modules hebt geleerd.

Bonus: als je slaagt, komt je automatisch in aanmerking om Cialdini Certified Professional te worden. Neem contact met ons op als u besluit zich in te schrijven voor ons professionele programma.

 Welke score heb ik nodig om te slagen voor het examen?Om voor het examen te slagen, moet u 70% van de vragen correct beantwoorden. Maak je geen zorgen: als je je goed voorbereidt op het examen, zijn we ervan overtuigd dat je het zult halen. Als je de eerste keer niet slaagt, krijg je gratis een herexamen. Daarnaast kun je twee extra herexamens kopen (€95 per stuk).
 Wat als ik nog een vraag heb?Vul dan het contactformulier op deze pagina in en één van onze programmaconsulenten helpt u graag verder.

Over ons

Wat leuk dat je mijn site gevonden hebt over ethisch beïnvloeden en de Cialdini principes. Ik ben Patricia Heemskerk, eigenaar van DeapMarketing en Founding Member van het Cialdini Institute. Ik heb een passie voor alles wat met marketing, customer experience en behavioural design te maken heeft. En in het bijzonder voor ethisch beïnvloeden. Dr. Robert Cialdini heeft zijn hele carrière onderzoek gedaan naar wat mensen ertoe brengt ‘ja’ te zeggen tegen verzoeken en heeft zijn kennis nu in een makkelijk te volgen online training gestopt. En jij kunt nu ook expert worden. Op deze site kun je je aanmelden voor de online training ethische beinvloedingsexpert van Dr. Robert Cialdini. Daarnaast is deze training ook beschikbaar als Mastercourse Ethische Beinvloeden, een incorporatie training, workshops en inspiratiesessies.

Ik ben groot fan, jij ook?